ANTONIUS® nakkekoteletter

Skåret af nakkefilet af dansk gris

Nakkekoteletter er skåret af dansk ANTONIUS® nakkefilet, som er en særlig udvalgt og afpudset nakkekam. Nakkekoteletter opnår et mere saftigt og velsmagende resultat med tilberedning ved svag varme over længere tid - enten på pande, grill eller i ovn. 

Nakkekoteletter kan sagtens skæres i strimler og bruges i asiatiske retter som f.eks. denne med nudler, porre og broccoli asparges

Tilberedning:
Brun kødet på begge sider på en pande med olie og smør ved god varme. Steg videre ved middel varme i ca. 4-5 min. på hver side.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 838 kJ / 201 kcal
Fedt 14 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,3 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 18 g
Salt 0,15 g

Vælg online butik

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.