ANTONIUS® nakkekoteletter
Skåret af nakkefilet af dansk gris
Nakkekoteletter er skåret af dansk ANTONIUS® nakkefilet, som er en særlig udvalgt og afpudset nakkekam. Nakkekoteletter opnår et mere saftigt og velsmagende resultat med tilberedning ved svag varme over længere tid - enten på pande, grill eller i ovn.
Nakkekoteletter kan sagtens skæres i strimler og bruges i asiatiske retter som f.eks. denne med nudler, porre og broccoli asparges.
Tilberedning:
Brun kødet på begge sider på en pande med olie og smør ved god varme. Steg videre ved middel varme i ca. 4-5 min. på hver side.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 838 kJ / 201 kcal | |
Fedt | 14 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,3 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 18 g | |
Salt | 0,15 g |
Skiveskåret
INSPIRATION
Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.
Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.
100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.