
Sticky Pork med broccoli og forårsløg
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. ANTONIUS® koteletter
- 2 spsk. soya sauce
- 2 spsk. sød chili sauce
- 2 spsk. honning
- 2 fed hvidløg, knust
- 4 stk. forårsløg i tynde skiver
- 400 g broccolibuketter
- Jasminris
- 1 lime skåret i både
- 1 lille bundt koriander
Sådan tilbereder du retten
Dup koteletter med køkkenrulle.
Varm en pande op og steg dem med fedtkanten nederst, derefter på begge sider til de er gyldne i ca. 3-4 min.
Kom soyasauce, sød chili sauce, honning og hvidløg ved koteletterne og lad det hele koge lidt ind. Kom skiver af forårsløg ved.
Kog buketter af broccoli til de stadig har bid og hold dem varme.
Anret på tallerken med jasminris, sticky kotelet med forårsløg, dampede broccolibuketter og drys af koriander og servér med friske limebåde.
Tips
Erstat ris med grov bulgur.