Grillede minutkoteletter med mozzarella, gnocchi og fennikelsalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede minutkoteletter med mozzarella, gnocchi og fennikelsalat

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

GRILLEDE MINUTKOTELETTER
  • 4 ANTONIUS® minutkoteletter, ca. 2 cm tykke
  • Salt og peber
  • 1 bundt basilikum
  • 1 mozzarellaost, ca. 125 g
GNOCCHI
  • 2 tsk. olie, fx olivenolie
  • 1 pakke gnocchi, 500 g
FENNIKELSALAT
  • 2 fennikel, ca. 300 g
  • 2 tsk. olie, fx olivenolie
  • 1 citron, u sprøjtet
Print opskrift

Forkæl dine smagsløg med ANTONIUS® grillede minutkoteletter med mozzarela. Servér dem med gnocchi og fennikelsalat.
Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

Dup koteletter tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Skyl basilikum. Pluk basilikumblade af stilkene og hak det yderste af stilkene. Drys hakket basilikumstilke over koteletterne. Gem bladene til pynt. Skær mozzarella i skiver.

Grill koteletter ca. 3½ min. på den ene side. Vend dem og læg skiver af mozzarella på, som smelter, mens koteletterne griller ca. 3½ min. på den anden side.

Varm olie på en pande ved god varme og steg gnocchi 2-3 min. på hver side, så de får en sprød og gylden stegeoverflade.

Krydr med salt, skru helt ned for varmen og lad gnocchi ligge på panden og holde sig varme.

Skær rodende og top af fennikel, flæk på langs og skyl i koldt vand. Skær den i helt fine skiver – brug evt. et mandolinjern. Vend med olie, revet citronskal, citronsaft, salt og peber.

Drys koteletter med basilikumblade og server med gnocchi og fennikelsalat.


Tips

- I stedet for at grille kødet, kan du stege dem på en grillpande.

- Du kan bruge glaskål i stedet for fennikel.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Krogmodnede koteletter med tortellini i blå ostesauce

hertil stegte pærer med salvie og blåbær

Mørbrad på grill med bacon og asparges

Friske risruller med gris og goma