Nudler med grisi soya, svampe, porrer og broccoli asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nudler med grisi soya, svampe, porrer og broccoli asparges

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. ANTONIUS® nakkekoteletter
  • Neutral olie til stegning
MARINADE
  • 2 spsk. oystersauce
  • 2 spsk. soyasauce
  • 1 tsk. chiliflager
WOKFYLD
  • 150 g svampe i mindre stykker
  • 100 g porrer i ringe
  • 200 g broccoli asparges i halve
  • 200 g rød peber i strimer
  • 250 g ægnudler
  • 2 spsk. oystersauce
  • 0,5 dl sød chilisauce
  • 3 spsk. soya sauce
  • 1 dl grøntsagsbouillon
PYNT
  • Frisk koriander
Print opskrift

Nakkekoteletter kan sagtens skæres i strimler og bruges i asiatiske retter som f.eks. denne med nudler, porre og broccoli asparges. 

 


Fremgangsmåde

Skær nakkekoteletter i strimler og bland med marinaden i 15 min.

Klargør alle grøntsager i mundrette stykker. Kog nudler og lad dem dryppe af.

Varm en wok op til høj varme. Kom lidt neutral olie på og sauter strimler af det marinerede kød til det er gennemstegt i ca. 4 min. Kom kød og marinade på en tallerken. Skyl wok hvis den er meget brændt af marinade.

Kom lidt olie på wok og sauter grøntsager igen ved høj varme, kom oystersauce, sød chilisauce, soyasauce på og lad det stege i wok i 2-3 min. Læg det på en tallerken.

Varm lidt mere neutralolie op og sauter de afdryppede nudler lad dem blive godt varme, kom bouillon ved og bland det sammen. Kom kød og grøntsager ved og bland det godt sammen.

Servér straks i wokskåle med spisepinde.


Tips

Der kan også bruges glasnudler eller ris.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Frikadeller med chili, lime og karry

Wrap med mexicansk kød, kidneybønner og guacamole

Grillstegte spyd med pesto og grill-tomater