ANTONIUS® skinkeschnitzler

Skåret af skinkeinderlår af dansk gris

Skinkeschnitzler er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® inderlår. Schnitzel af inderlår er et meget magert stykke kød, som kræver kort tilberedningstid, enten på pande og på grill. Du kan også lynstege tynde strimler af schnitzel i wokretter tilsat dine yndlingsgrøntsager.

Du kan eksempelvis bruge ANTONIUS® skinkeschnitzler i en frisk Vietnamesisk salat eller servere den som Asiatisk schnitzel med bønnefrikassé.

Tilberedning:
Brun kødet på en pande i olie og smør ved god varme, skru ned til middel varme, og steg færdig 1½-2 min. på hver side.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 453 kJ / 107 kcal
Fedt 2,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 22 g
Salt 0,17 g

Vælg online butik

Skiveskåret

Sådan steger du en schnitzel

Her kan du se vores stegevejledning, så dine schnitzler bliver stegt korrekt.

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.