
ANTONIUS® skinkeschnitzler
Skåret af skinkeinderlår af dansk gris
Skinkeschnitzler er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® inderlår. Schnitzel af inderlår er et meget magert stykke kød, som kræver kort tilberedningstid, enten på pande og på grill. Du kan også lynstege tynde strimler af schnitzel i wokretter tilsat dine yndlingsgrøntsager.
Du kan eksempelvis bruge ANTONIUS® skinkeschnitzler i en frisk Vietnamesisk salat eller servere den som Asiatisk schnitzel med bønnefrikassé.
Tilberedning:
Brun kødet på en pande i olie og smør ved god varme, skru ned til middel varme, og steg færdig 1½-2 min. på hver side.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 453 kJ / 107 kcal | |
Fedt | 2,1 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,8 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 22 g | |
Salt | 0,17 g |


Skiveskåret
Sådan steger du en schnitzel
Her kan du se vores stegevejledning, så dine schnitzler bliver stegt korrekt.
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.