
Vietnamesisk salatmed sprød schnitzel
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g ANTONIUS® schnitzler
- 2 dl hvedemel
- 1 tsk. chili pulver
- 2 tsk. salt
- 2 sammenpiskede æg
- 2 dl rasp
- 3 spsk. neutral olie
- 30 g smør
- 300 g fintsnittet rødkål
- 150 g gulerødder i stave
- 40 g hvidløgsspirer
- 1 stk. citrongræs, det hvide fint hakkes
- 2 stk. avocado i skiver
- 10 g sesamfrø ristet
- 75 g hakkede peanuts
- ½ dl sød chili sauce
- 3 spsk. limesaft
- 2 tsk. fiskesauce
- 3 spsk. sesamolie
Sådan tilbereder du retten
Klargør alle grøntsager, og ryst ingredienser sammen til dressingen i et glas med låg.
Dup skinkeschnitzler med køkkenrulle. Lav 2 flade tallerkener med rasp og hvedemel blandet med chili og salt.
Pisk æg sammen i en skål.
Varm en pande op med smør og olie. Vend skinkeschnitzler i først hvedemel, sammenpiskede æg, og til sidst rasp. Kom de panerede stykker kød på den varme pande og steg dem sprøde i 5 min på hver side. Vigtigt at pande forbliver varm, steg eventuelt kun 1 af gangen. Vendes kun 1 gang. Kom dem på et stykke køkkenrulle.
Anret i 4 store skåle, først rødkål, gulerødder, hvidløgsspirer og hakket citrongræs.
Kom kødet på et skærebræt og skær hver schnitzel i 4 -5 mindre stykker. Anret kødet på toppen af skålen sammen med skiver af ½ avocado, sesamfrø og hakkede peanuts.
Lige inden servering rystes dressingen sammen og fordeles på salaten.
Tips
Man kan også bruge grøn og rød spidskål.