Krogmodnede koteletter

ANTONIUS® krogmodnede koteletter

Krogmodnede koteletter er et eksklusivt produkt. Håndsorterede kamme krogmodnes i 14 dage på gammeldags vis under særlige forhold for at fremme mørhed og smag. Under modningen intensiveres smagen, da kødet langsomt tørrer ud og det naturlige vandindhold reduceres. ANTONIUS® Krogmodnet fremstår med en flot fedmarmorering og er samtidig en anelse mere dybrød i farven. ANTONIUS® Krogmodnet er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i 4-5 min. på hver side. Tag kødet af panden, og lad det hvile i ca. 1 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

Ingredienser:
Koteletter skåret af krogmodnet kamfilet af dansk gris.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 956 kJ / 230 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,3 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,21 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter