ANTONIUS® krogmodnede koteletter

Krogmodnede koteletter er et eksklusivt produkt. Håndsorterede kamme krogmodnes i 14 dage på gammeldags vis under særlige forhold for at fremme mørhed og smag. Under modningen intensiveres smagen, da kødet langsomt tørrer ud og det naturlige vandindhold reduceres.

ANTONIUS® Krogmodnet fremstår med en flot fedtmarmorering og er samtidig en anelse mere dybrød i farven. ANTONIUS® Krogmodnet er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang.

Prøv blandt andet vores opskrift på ​Krogmodnede koteletter med tortellini i blå ostesauce.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i 4-5 min. på hver side. Tag kødet af panden, og lad det hvile i ca. 1 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

Ingredienser:
Koteletter skåret af krogmodnet kamfilet af dansk gris.

Vælg online butik

Skiveskåret

Sådan steger du en kotelet

Du kan se vores stegevejledning til ANTONIUS® krogmodnede koteletter her.​

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.