Grillet culotte med grillet spidskål og urte-creme fraiche

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillet culotte med grillet spidskål og urte-creme fraiche

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Salat
  • Spidskål
  • 1 stk. porre
  • 2 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. sort peber
Urte-creme fraiche
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld kørvel
  • 2 dl. creme fraiche
  • Skal af 1 citron
  • 2 stilke estragon
  • 75 g smør
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 dl ristede hasselnødder
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Grillet culotte

Tænd grillen. Rids fedtet på culotten (tilføj evt. din selvvalgte marinade på culotten) og kom den på grillen i ca. 20-30 minutter til centrumtemperaturen er ca. 62-65 °C.
Lad den hvile.

Salat

Del spidskålen, pensel med olivenolie, salt og peber. Skyl porren og skær den i ca. 10 cm stykker.

Dryp lidt olivenolie over porrerne og krydr dem med salt og peber. Læg spidskål og porrer på grillen.

Urte-creme fraiche

Skræl og riv hvidløget til en fin masse. Hak kørvel groft. Bland creme fraiche med hvidløg, citronskal, kørvel og estragon.

Smag til med salt og friskkværnet peber.
Brun smørret i en stegepande, indtil det begynder at lugte af nødder.

Smag til med et par dråber citronsaft. Hak nødderne groft.

Læg spidskål, kartofler og porrer på en tallerken, top med skiver af culotte og drys med nødderne.

Hæld brunet citronsmør over og servér med urte-creme fraiche.

Produkter fra ANTONIUS®