ANTONIUS® hakket grisekød 8-12% fedt

Af dansk gris

Hakket grisekød 8-12% er skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® grisebov. Modsat det helt magre hakkede kød kan egner kødet her sig fint til farsretter med længere tilberedningstider, som f.eks. farseringer og forloren hare.

Brug det også i wokretter, frikadeller, boller i karry eller som fyld i tortillas eller på pizza.

Tilberedning:
Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75  °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.

Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 699 kJ / 167 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 20 g
Salt 0,21 g

Vælg online butik

Lignende produkter

Stegning af frikadeller

Brug eksempelvis det hakkede grisekød til de klassiske frikadeller.

Du kan se videoen med opskriften her.

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.