ANTONIUS® Hakket grisekød 8-12%

ANTONIUS® hakket grisekød 8-12% fedt

Af dansk gris

Hakket grisekød 8-12% er skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® grisebov. Modsat det helt magre hakkede kød kan egner kødet her sig fint til farsretter med længere tilberedningstider, som f.eks. farseringer og forloren hare. Brug det også i wokretter, frikadeller, boller i karry eller som fyld i tortillas eller på pizza.

Tilberedning:
Hakket kød af gris kan anvendes i mange forskellige retter f.eks. frikadeller, boller i karry, wok og wraps. Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75  °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen. Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 699 kJ / 167 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,21 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Lignende produkter

Stegning af frikadeller

Brug eksempelvis det hakkede grisekød til de klassiske frikadeller.

Du kan se videoen med opskriften her.

Q5WFEjkBgj4

Inspiration

Lasagne med gris

Krydret kødsauce

Boller i karry med perlebyg

Produktlogo 2 Hjerter 100Px

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Icon Gaffel 100Px

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

Danish Crown Kød Fra Danske Landmænd Med Baggrund CMYK 100Px

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.