ANTONIUS® hakket grisekød 8-12% fedt
Af dansk gris
Hakket grisekød 8-12% er skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® grisebov. Modsat det helt magre hakkede kød kan egner kødet her sig fint til farsretter med længere tilberedningstider, som f.eks. farseringer og forloren hare.
Brug det også i wokretter, frikadeller, boller i karry eller som fyld i tortillas eller på pizza.
Tilberedning:
Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.
Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 699 kJ / 167 kcal | |
Fedt | 10 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,5 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 20 g | |
Salt | 0,21 g |
Lignende produkter
INSPIRATION
Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.
Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.
100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.