Stegt flæsk i skivermed kartoffelsalat med løvstikke og sennep
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g ANTONIUS® flæsk i skiver
- 1 tsk. sea salt
- 1 spsk. timianblade
- 800 g kogte nemme kartofler i mundrette stykker
- 1 dl kæmpe kapers i skiver
- ½ agurk i tern uden kerner
- 1 dl hakket løvstikke
- 1 dl plukket dild
- 2 spsk. sennepskorn
- 1 spsk. flydende honning
- 1 spsk. dijonsennep
- 3 spsk. hvidvinseddike
- 1 dl olivenolie
- 4 skiver groft rugbrød
Sådan tilbereder du retten
Læg flæsk i skiver på en rist fra ovnen, kom bagepapir i bunden af en bradepande.
Steg flæsk i skiver ved 225 °C grader til det er sprødt.
Tag det ud og læg det på et stykke køkkenrulle.
Krydr med sea salt og små blade timian.
Varm sennepskorn på en pande i 3 min. så trænger smagen mere frem. Lad dem afkøle.
Pisk honning, dijonsennep og hvidvinseddike sammen i en skål. Kom sennepskorn i og pisk dressingen cremet med olivenolie. Vend den cremede dressing sammen med kartoflerne.
Lad den gerne trække i 10 min. Ved servering kom alle de øvrige ingredienser i kartoffelsalaten.
Servér sprøde skiver flæsk med kartoffelsalat og groft rugbrød.