Stegt flæsk i skivermed kartoffelsalat med løvstikke og sennep

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Stegt flæsk i skivermed kartoffelsalat med løvstikke og sennep

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

KARTOFFELSALAT
  • 800 g kogte nemme kartofler i mundrette stykker
  • 1 dl kæmpe kapers i skiver
  • ½ agurk i tern uden kerner
  • 1 dl hakket løvstikke
  • 1 dl plukket dild
GROV SENNEPSDRESSING
  • 2 spsk. sennepskorn
  • 1 spsk. flydende honning
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 1 dl olivenolie
TILBEHØR
  • 4 skiver groft rugbrød
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Læg flæsk i skiver på en rist fra ovnen, kom bagepapir i bunden af en bradepande.

Steg flæsk i skiver ved 225 °C grader til det er sprødt.

Tag det ud og læg det på et stykke køkkenrulle.

Krydr med sea salt og små blade timian.

Varm sennepskorn på en pande i 3 min. så trænger smagen mere frem. Lad dem afkøle.

Pisk honning, dijonsennep og hvidvinseddike sammen i en skål. Kom sennepskorn i og pisk dressingen cremet med olivenolie. Vend den cremede dressing sammen med kartoflerne.

Lad den gerne trække i 10 min. Ved servering kom alle de øvrige ingredienser i kartoffelsalaten.

Servér sprøde skiver flæsk med kartoffelsalat og groft rugbrød.