
Herregriller med grillet briochebrød og coleslaw på fennikel
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker ANTONIUS® Herregriller med hvidløg
- 8 stk. brioche pølsebrød
- 1 stk. agurk
- 2 stk. rødløg
- 75 g sukker
- 4 dl lagereddike
- 1 dl vand
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. peberkorn
- 5 mellemstore skalotteløg
- 1 spsk. hvedemel
- Neutral olie evt. rapsolie
- ½ spidskål
- 1 stk. fennikel
- 1 stk. rødløg
- Skræl fra 1 citron
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl yoghurt
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- Kværnet sort peber
- ½ spsk. ristede fennikelfrø
- Spirer fra radiser og rødbeder
Sådan tilbereder du retten
Hotdog-topping
Skær agurken i tynde skiver og rødløg i tynde ringe. Kom
agurk og rødløg i to forskellige skoldede glas.
Bland sukker, lagereddike, vand, salt og peberkorn sammen i en gryde. Kog til sukkeret er opløst.
Køl det lidt af og hæld eddikelagen over.
Lad det trække i ca. 1 time.
Skær skalotteløg tyndt. Vend det i hvedemel og fritér i olie
ved 160 °C.
Coleslaw
Snit spidskål, fennikel og rødløg. Bland med mayonnaise, yoghurt, eddike, citronskræl, salt, sukker og peber.
Top med ristede fennikelfrø og blandede spirer.
Servering
Kom ANTONIUS® herregriller på grillen. Grill i ca. 10 minutter, eller indtil pølsen har en dejlig brunlig grilloverflade.
Grill brødet let og servér det sammen med dit tilbehør.
Servér med mayonnaise blandet med syltet jalapeno, ketchup eller dine yndlingsdips.