ANTONIUS® flæsk i skiver

Skåret af bryst af dansk gris

Flæsk i skiver er skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® bryst og kan steges på pande, grill eller i ovn. Serveres enten som den helt klassiske stegt flæsk med persillesovs og kartofler, men egner sig også som topping i salater og supper eller fyld i madbrød.

Brug ANTONIUS® flæsk i skiver som hovedelementet i Stegt flæsk i skiver med kartoffelsalat eller find inspiration fra Stegeflæsk med jordskokkekompot med karrymarinade.

Tilberedning:
Pande: Steg kødet i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved middel varme. Samlet stegetid ca. 20 min., vend kødet ca. hver 4. min.
Ovn: Læg kødet på en rist, og steg det i en forvarmet ovn ved 225 °C i ca. 13 min. på hver side.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1301 kJ / 314 kcal
Fedt 28 g
- heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 16 g
Salt 0,15 g

Vælg online butik

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.