
ANTONIUS® hakket grise- & kalvekød 14-18% fedt
Af dansk gris
Hakket gris fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise som er født og opdrættet hos udvalgte landmænd. Krølle på halen, 30% mere plads, frisk strøelse og fritgående søer giver grise fra ANTONIUS® 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Kød af dansk ANTONIUS®-gris blandes med kød fra Dansk Kalv til en fedtprocent på 14-18%, før det hakkes. Lav f.eks. vores bolognese med frisk rucolasalat.
Tilberedning:
Hakket kød af gris og kalv kan anvendes i mange forskellige retter f.eks. karbonader, kødboller og frikadeller. Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden.
Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.
Ingredienser:
80% hakket kød af dansk gris, 20% hakket kød af dansk kalv. Fedtindhold under 18%. Collagen-/kødproteinforholdet under 18%.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 911 kJ / 220 kcal | |
Fedt | 16 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,0 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 18 g | |
Salt | 0,17 g |

Lignende produkter
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.