ANTONIUS® hakket grise- & kalvekød 14-18% fedt

Af dansk gris

Hakket gris fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise som er født og opdrættet hos udvalgte landmænd. Krølle på halen, 30% mere plads, frisk strøelse og fritgående søer giver grise fra ANTONIUS® 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Kød af dansk ANTONIUS®-gris blandes med kød fra Dansk Kalv til en fedtprocent på 14-18%, før det hakkes. Lav f.eks. vores bolognese med frisk rucolasalat.

Tilberedning:
Hakket kød af gris og kalv kan anvendes i mange forskellige retter f.eks. karbonader, kødboller og frikadeller. Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden.

Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.

Ingredienser:
80% hakket kød af dansk gris, 20% hakket kød af dansk kalv. Fedtindhold under 18%. Collagen-/kødproteinforholdet under 18%.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 911 kJ / 220 kcal
Fedt 16 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,0 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 18 g
Salt 0,17 g

Lignende produkter

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.