
Krydrede kødboller i chunky tomatsauce med spidskommen, raita og naanbrød
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g ANTONIUS® hakket grisekød 4-7%
- 1 tsk. salt
- 2 tsk. garam masala krydderi
- 2 spsk. neutral olie
- 2 fed knust hvidløg
- 1 spsk. revet ingefær
- 5 g hakket frisk chili
- 400 g hakket tomat
- 1 dl grøntbouillon
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 4 dl græsk yoghurt 2%
- 3 dl revet agurk, drænet for væde
- ½ dl hakket mynte
- salt og peber
- Lune naanbrød
Sådan tilbereder du retten
Varm en gryde op med oliven olie og sauter ved svag varme hvidløg, ingefær og chili i 2-3 min. Kom hakket tomat og bouillon ved og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og sukker.
Bland krydderier i hakket grisekød. Form små boller og steg dem ved medium varme, på en pande i neutral olie, til de er gennemstegte i ca. 5-6 min.
Bland alle ingredienser sammen til Raita. Varm naanbrødet.
Anret i 4 skåle, tomat sauce og stegte små kødboller. Servér med en skål raita og lune naanbrød.
Tips
Tomatsauce kan købes færdiglavet.