Krydrede kødboller i chunky tomatsauce med spidskommen, raita og naanbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Krydrede kødboller i chunky tomatsauce med spidskommen, raita og naanbrød

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g ANTONIUS® hakket grisekød 4-7%
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. garam masala krydderi
CHUNKY TOMATSAUCE
  • 2 spsk. neutral olie
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 5 g hakket frisk chili
  • 400 g hakket tomat
  • 1 dl grøntbouillon
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
RAITA
  • 4 dl græsk yoghurt 2%
  • 3 dl revet agurk, drænet for væde
  • ½ dl hakket mynte
  • salt og peber
TILBEHØR
  • Lune naanbrød
Print opskrift

Kødboller kan nemt spices op og her har vi lavet dem med varme krydderier serveret med raita og naanbrød. 

 


Sådan tilbereder du retten

Varm en gryde op med oliven olie og sauter ved svag varme hvidløg, ingefær og chili i 2-3 min. Kom hakket tomat og bouillon ved og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og sukker.

Bland krydderier i hakket grisekød. Form små boller og steg dem ved medium varme, på en pande i neutral olie, til de er gennemstegte i ca. 5-6 min.

Bland alle ingredienser sammen til Raita. Varm naanbrødet.

Anret i 4 skåle, tomat sauce og stegte små kødboller. Servér med en skål raita og lune naanbrød.


Tips

Tomatsauce kan købes færdiglavet.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Thaisalat med gris og grønt

Mørbrad på grill med bacon og asparges

Indisk gryderet med skinkekød og karry