ANTONIUS® julemedister

med muskat, allehånde og nelikker

Julemedister fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd.

ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Vores julemedister er julekrydret med muskat, allehånde og nelliker - prøv f.eks. opskriften på Julemedister med lun julesalat.

Tilberedning:
Brun julemedisteren på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2½ min. på hver side. Steg videre ved lav varme i ca. 12½ min.
Vend julemedisteren jævnligt under stegningen.

Medisterpølse skal altid gennemsteges.

Ingredienser:
65% hakket kød af dansk gris, vand, modificeret kartoffelstivelse, stivelse (ærte, majs), tarm af gris, løgekstrakt, salt, krydderiekstrakter (herunder peber, muskat, allehånde, nelliker), stabilisator (E331), dextrose, peberrod, krydderier.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 667 kJ / 160 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
Kulhydrater 5,0 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 12 g
Salt 2,0 g

Lignende produkter

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.