
ANTONIUS® julemedister
med muskat, allehånde og nelikker
Julemedister fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd.
ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Vores julemedister er julekrydret med muskat, allehånde og nelliker - prøv f.eks. opskriften på Julemedister med lun julesalat.
Tilberedning:
Brun julemedisteren på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2½ min. på hver side. Steg videre ved lav varme i ca. 12½ min.
Vend julemedisteren jævnligt under stegningen.
Medisterpølse skal altid gennemsteges.
Ingredienser:
65% hakket kød af dansk gris, vand, modificeret kartoffelstivelse, stivelse (ærte, majs), tarm af gris, løgekstrakt, salt, krydderiekstrakter (herunder peber, muskat, allehånde, nelliker), stabilisator (E331), dextrose, peberrod, krydderier.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 667 kJ / 160 kcal | |
Fedt | 10 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,7 g | |
Kulhydrater | 5,0 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 12 g | |
Salt | 2,0 g |

Lignende produkter
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.