
ANTONIUS® medister
Af dansk gris
Medister med smag af peber, muskat og allehånde er produceret af velafpudsede ANTONIUS® udskæringer for at sikre den rette kvalitet, konsistens og fedtprocent. Dette giver en smagfuld medister med en grov kødstruktur, der bibeholder saft og kraft ved tilberedning. Medister er velegnet til både kogning og stegning på pande.
Prøv de inspirerende opskrifter med ANTONIUS® medister: Medisterpølse med brændt kål og surdejsbrød eller Grøn suppe med ristet medister.
Tilberedning:
Brun medisteren på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2½ min. på hver side. Steg videre ved lav varme i ca. 12½ min. Vend medisteren jævnligt under stegningen.
Medisterpølse skal altid gennemsteges.
Ingredienser:
64% hakket kød af dansk gris, vand, modificeret kartoffelstivelse, stivelse (ærte, majs), salt, tarm af gris, stabilisator (E 331), gærekstrakt, løg, dextrose, glukosesirup, løgekstrakt, krydderiekstrakt (herunder peber, muskat, allehånde), krydderi.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 695 kJ / 167 kcal | |
Fedt | 10 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,7 g | |
Kulhydrater | 6,5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 12 g | |
Salt | 2,3 g |

Lignende produkter
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.