
ANTONIUS® krogmodnede koteletter
Krogmodnede koteletter er et eksklusivt produkt. Håndsorterede kamme krogmodnes i 14 dage på gammeldags vis under særlige forhold for at fremme mørhed og smag. Under modningen intensiveres smagen, da kødet langsomt tørrer ud og det naturlige vandindhold reduceres.
ANTONIUS® Krogmodnet fremstår med en flot fedtmarmorering og er samtidig en anelse mere dybrød i farven. ANTONIUS® Krogmodnet er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang.
Prøv blandt andet vores opskrift på Krogmodnede koteletter med tortellini i blå ostesauce.
Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i 4-5 min. på hver side. Tag kødet af panden, og lad det hvile i ca. 1 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.
Ingredienser:
Koteletter skåret af krogmodnet kamfilet af dansk gris.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 956 kJ / 230 kcal | |
Fedt | 17 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,3 g | |
Kulhydrater | 0,5 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 0,21 g |


Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.