Krogmodnede koteletter

ANTONIUS® krogmodnede koteletter

Krogmodnede koteletter er et eksklusivt produkt. Håndsorterede kamme krogmodnes i 14 dage på gammeldags vis under særlige forhold for at fremme mørhed og smag. Under modningen intensiveres smagen, da kødet langsomt tørrer ud og det naturlige vandindhold reduceres.

ANTONIUS® Krogmodnet fremstår med en flot fedtmarmorering og er samtidig en anelse mere dybrød i farven. ANTONIUS® Krogmodnet er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang.

Prøv blandt andet vores opskrift på ​Krogmodnede koteletter med tortellini i blå ostesauce.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i 4-5 min. på hver side. Tag kødet af panden, og lad det hvile i ca. 1 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

Ingredienser:
Koteletter skåret af krogmodnet kamfilet af dansk gris.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 956 kJ / 230 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,3 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,21 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Sådan steger du en kotelet

Du kan se vores stegevejledning til ANTONIUS® krogmodnede koteletter her.​

6CTn4JlYixc

Inspiration

Koteletter stegt med varme krydderier

med risotto og bagte tomater

Krogmodnede koteletter med tortellini i blå ostesauce

hertil stegte pærer med salvie og blåbær

Skaftkotelet med rosmarin og hvidløg

hertil bønnesalat med bulgur

Produktlogo 2 Hjerter 100Px

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Icon Gaffel 100Px

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

Danish Crown Kød Fra Danske Landmænd Med Baggrund CMYK 100Px

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.