
ANTONIUS® nakkekoteletter m. Alabama inspireret BBQ
Skåret af nakkefilet af dansk gris
Nakkekoteletter fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
En måde at nyde vores nakkekoteletter på kunne f.eks. være ved at følge vores opskrift på braiseret nakkekotelet i soft shell taco med grillet majs.
Tilberedning:
Steg kødet på en pande ved moderat varme i ca. 3-5 min. på hver side eller grill kødet ved direkte varme i ca. 3-5 min. på hver side.
Tag kødet af panden/grillen og lad det hvile i 3-4 min. før servering.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 870 kJ / 209 kcal | |
Fedt | 15 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,7 g | |
Kulhydrater | 1,0 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 17 g | |
Salt | 1,3 g |

Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.