ANTONIUS® nakkekoteletter m. Alabama inspireret BBQ

Skåret af nakkefilet af dansk gris

Nakkekoteletter fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

En måde at nyde vores nakkekoteletter på kunne f.eks. være ved at følge vores opskrift på braiseret nakkekotelet i soft shell taco med grillet majs.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande ved moderat varme i ca. 3-5 min. på hver side eller grill kødet ved direkte varme i ca. 3-5 min. på hver side.
Tag kødet af panden/grillen og lad det hvile i 3-4 min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 870 kJ / 209 kcal
Fedt 15 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kulhydrater 1,0 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 17 g
Salt 1,3 g

Vælg online butik

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.