Koteletter i fad med grøntsager
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. ANTONIUS® koteletter
- 4-6 skiver bacon
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 rødløg
- 4 tomater
- 1 porre
- 2 fed hvidløg
- 1 bdt. persille
- Mel til at vende koteletterne i
- 2 spsk. smør til stegning
Sådan tilbereder du retten
- Klargør grøntsagerne således: Courgette og aubergine skæres i grove tern ca. 2x2x2 cm.
- Tomater skæres i tern.
- Porrer skæres i tynde ringe og skylles for jord og afdryppes.
- Hvidløg pilles og presses over tomaterne.
- Vend koteletterne i mel og steg dem gyldne på hver side ca. 2 min. pr. side. Læg dem i et ildfastfad efterfølgende.
- Steg bacon gyldent og gem til at lægge øverst i fadet.
- Sautér alle grønsagerne i det fedtstof, der allerede er på panden. Lad det småsimre i 5-7 minutter og smag til med salt og peber.
- Hæld det over koteletterne i fadet og læg baconskiverne øverst.
- Steg færdig i forvarmet ovn 180 grader i 10 min.
- Drys med hakket persille lige inden servering.
- Servér med løse ris eller pasta.
Tips
Ønskes en cremet sauce kan der tilsættes ¼ l. fløde.