Koteletter i fad med grøntsager

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Koteletter i fad med grøntsager

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. ANTONIUS® koteletter
  • 4-6 skiver bacon
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rødløg
  • 4 tomater
  • 1 porre
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bdt. persille
  • Mel til at vende koteletterne i
  • 2 spsk. smør til stegning
Print opskrift

Koteletter i fad med grøntsager: En simpel og velsmagende ret, der kombinerer møre koteletter med friske grøntsager. Perfekt til en hurtig og lækker middag.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Klargør grøntsagerne således: Courgette og aubergine skæres i grove tern ca. 2x2x2 cm.
  2. Tomater skæres i tern.
  3. Porrer skæres i tynde ringe og skylles for jord og afdryppes.
  4. Hvidløg pilles og presses over tomaterne.
  5. Vend koteletterne i mel og steg dem gyldne på hver side ca. 2 min. pr. side. Læg dem i et ildfastfad efterfølgende.
  6. Steg bacon gyldent og gem til at lægge øverst i fadet.
  7. Sautér alle grønsagerne i det fedtstof, der allerede er på panden. Lad det småsimre i 5-7 minutter og smag til med salt og peber.
  8. Hæld det over koteletterne i fadet og læg baconskiverne øverst.
  9. Steg færdig i forvarmet ovn 180 grader i 10 min.
  10. Drys med hakket persille lige inden servering.
  11. Servér med løse ris eller pasta.

 


Tips

Ønskes en cremet sauce kan der tilsættes ¼ l. fløde.