
ANTONIUS® skaftkoteletter
Af dansk gris
Skaftkolet fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd.
ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Skaftkoteletter smager skønt til en grøn salat. Lav f.eks. vores Skaftkoteletter med bønner og bulgur.
Tilberedning:
Skaftkoteletter på pande: Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i ca. 7-8 min. på hver side. Lad kødet hvile i ca. 1 min. før servering.
Skaftkoteletter i fad i ovnen: Brun kødet på panden i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme. Steg kødet i en forvarmet ovn ved 185 °C i ca. 13 min. Lad kødet hvile i ca. 1 min. før servering.
Ingredienser:
Skåret af kamfilet af dansk gris med ben, uden svær.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1013 kJ / 244 kcal | |
Fedt | 18 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,7 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 0,15 g |

Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.