Grillede XL koteletter med lune tomater, mozzarella og sød balsamico glaze

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede XL koteletter med lune tomater, mozzarella og sød balsamico glaze

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. ANTONIUS® XL koteletter med Kansas City inspireret BBQ
  • 500 g små tomater på stilk
  • 2 stk. frisk mozzarella
  • 100 g sukkerærter
  • 1 medium rødløg, pillet
  • En god håndfuld friske basilikumblade
  • 6 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. balsamico glaze
  • 1 stk. surdejsbrød
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Vi griller efterhånden hele året rundt, og herunder finder du opskriften på grillede koteletter, der som her kan serveres med en lækker tomat & mozzarellasalat og dit yndlingsbrød.

Er det ikke planen at tænde grillen kan du også sagtens stege koteletterne på en pande i ca. 5 min. på hver side.

Her i opskriften har vi anvendt kryddermarinerede koteletter, foretrækker du selv at lave din marinade er her en nem opskrift på en marinade som passer godt til næsten alle kødtyper; Bland 1 dl olie, 1 spsk. brun farin, 2 spsk. sojasauce, 1 tsk. paprika, salt og peber i en skål – og lad det gerne trække på kødet i nogle timer inden tilberedning af retten.

Prøv eventuelt også vores opskrift på grillede koteletter med sprøde kartofler og ingefæryoghurt.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Grill koteletterne direkte på en varm grill ved medium varme i ca. 5 min. på hver side.
  2. Tilbered imens tilbehøret til koteletterne.
  3. Riv mozzarellaosten nænsomt i mundrette stykker og læg dem på et passende fad.
  4. Snit sukkerærterne på langs og snit rødløget fint i halve skiver.
  5. Fordel sukkerærterne og løg over osten.
  6. Læg tomaterne i klaser på grillen i 2 min. kort før koteletterne er færdigstegt.
  7. Læg tomaterne på fadet med mozzarella og pynt salaten med friske basilikumblade.
  8. Dryp salaten med olivenolie og balsamico glaze og smag til med friskkværnet peber.
  9. Server de grillede XL koteletter med salaten og surdejsbrød.

 


Tips

- Du kan evt. også grille brødet.