
Grillede koteletter med lune tomater, mozzarella og sød balsamico glaze
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. ANTONIUS® koteletter med Kansas City inspireret BBQ
- 500 g små tomater på stilk
- 2 stk. frisk mozzarella
- 100 g sukkerærter
- 1 medium rødløg, pillet
- En god håndfuld friske basilikumblade
- 6 spsk. olivenolie
- 4 spsk. balsamico glaze
- 1 stk. surdejsbrød
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Grill koteletterne direkte på en varm grill ved medium varme i ca. 5 min. på hver side.
- Tilbered imens tilbehøret til koteletterne.
- Riv mozzarellaosten nænsomt i mundrette stykker og læg dem på et passende fad.
- Snit sukkerærterne på langs og snit rødløget fint i halve skiver.
- Fordel sukkerærterne og løg over osten.
- Læg tomaterne i klaser på grillen i 2 min. kort før koteletterne er færdigstegt.
- Læg tomaterne på fadet med mozzarella og pynt salaten med friske basilikumblade.
- Dryp salaten med olivenolie og balsamico glaze og smag til med friskkværnet peber.
- Server de grillede koteletter med salaten og surdejsbrød.
Tips
- Du kan evt. også grille brødet.