
Skaftkotelet med rosmarin og hvidløg hertil bønnesalat med bulgur
- 40 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. ANTONIUS® skaftkoteletter
- 15 g smør
- 2 spsk. olie til stegning
- 3 fed hele hvidløg, giv dem et bank på skallen.
- 3 rosmarin kviste
- 400 g grønne bønner
- 200 g edamame bønner, optøet
- 200 g kogt bulgur
- 1 rødløg i tern
- 75 g tørrede abrikoser
- 75 g ristede cashew nødder
- ½ dl æbleeddike
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. flydende honning
- ½ dl olivenolie
- Salt og peber
Sådan tilbereder du retten
Tag skaftkoteletter ud af køleskabet i god tid, de må gerne have stuetemperatur inden stegning.
Varm en pande op med smør og olie. Kom hvidløgsfed og rosmarin kviste på pande og lad det simre i 2 min. Kom skaftkoteletter på og brun dem på alle sider.
Kun 2 ad gangen så pandens temperatur ikke falder for meget og kødet koger i stedet for.
Kom skaftkoteletter i en forvarmet ovn ved 200 °C grader i 6-7 min.
Ryst eller pisk alle ingredienser sammen til dressingen.
Blancher de grønne bønner, hæld koldt vand på og lad dem dræne.
Bland alle ingredienser sammen til salaten. Anret i en skål, hæld dressingen over og drys med ristede cashew nødder.
Servér de varme ovnstegte skaftkoteletter sammen med bønnesalat.
Tips
Man kan også bruge cous cous eller andre kerner.