Skaftkotelet med rosmarin og hvidløg hertil bønnesalat med bulgur

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Skaftkotelet med rosmarin og hvidløg hertil bønnesalat med bulgur

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. ANTONIUS® skaftkoteletter
  • 15 g smør
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 3 fed hele hvidløg, giv dem et bank på skallen.
  • 3 rosmarin kviste
BØNNESALAT
  • 400 g grønne bønner
  • 200 g edamame bønner, optøet
  • 200 g kogt bulgur
  • 1 rødløg i tern
  • 75 g tørrede abrikoser
  • 75 g ristede cashew nødder
DRESSING
  • ½ dl æbleeddike
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. flydende honning
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tag skaftkoteletter ud af køleskabet i god tid, de må gerne have stuetemperatur inden stegning.

Varm en pande op med smør og olie. Kom hvidløgsfed og rosmarin kviste på pande og lad det simre i 2 min. Kom skaftkoteletter på og brun dem på alle sider.

Kun 2 ad gangen så pandens temperatur ikke falder for meget og kødet koger i stedet for.

Kom skaftkoteletter i en forvarmet ovn ved 200 °C grader i 6-7 min.

Ryst eller pisk alle ingredienser sammen til dressingen.

Blancher de grønne bønner, hæld koldt vand på og lad dem dræne.

Bland alle ingredienser sammen til salaten. Anret i en skål, hæld dressingen over og drys med ristede cashew nødder.

Servér de varme ovnstegte skaftkoteletter sammen med bønnesalat.


Tips

Man kan også bruge cous cous eller andre kerner.