ANTONIUS® BBQ Grillbryst
Grillbryst fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Prøv vores grillbryst med din favorit sommersalat eller lav f.eks. vores grillbryst med grillet fladbrød, grillet majssalsa og avocadocreme.
Tilberedning:
Grilles ved indirekte varme eller ovnsteges ved 170°C i ca. 70-80 minutter. Hviletid ca. 10 min. inden servering.
Varen skal gennemsteges.
Ingredienser:
96 % bryst af gris, rapsolie, salt, krydderier (paprika, peber, røget koriander, koriander, hvidløg, chili, løg), sukker, peberfrugt, løvstikke, paprikaekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1337 kJ / 323 kcal | |
Fedt | 29 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g | |
Kulhydrater | 1,0 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 1,3 g |
Produkter
INSPIRATION
Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.
Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.
100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.