![](/media/219092/18271_dc-website-webbilleder_antonius_grillbryst.png?anchor=center&mode=crop&width=640&height=640&rnd=133589407460000000&format=transparent)
ANTONIUS® BBQ Grillbryst
Grillbryst fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Prøv vores grillbryst med din favorit sommersalat eller lav f.eks. vores grillbryst med grillet fladbrød, grillet majssalsa og avocadocreme.
Tilberedning:
Grilles ved indirekte varme eller ovnsteges ved 170°C i ca. 70-80 minutter. Hviletid ca. 10 min. inden servering.
Varen skal gennemsteges.
Ingredienser:
96 % bryst af gris, rapsolie, salt, krydderier (paprika, peber, røget koriander, koriander, hvidløg, chili, løg), sukker, peberfrugt, løvstikke, paprikaekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1337 kJ / 323 kcal | |
Fedt | 29 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g | |
Kulhydrater | 1,0 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 1,3 g |
![Bedre Dyrevelfærd](/media/209218/bedre-dyrevelfaerd-2-hjerter.png?anchor=center&mode=crop&rnd=132666694570000000)
Produkter
INSPIRATION
![](/media/209249/produktlogo_2_hjerter_100px.png?anchor=center&mode=crop&rnd=132380021620000000)
Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.
![](/media/209248/icon_gaffel_100px.png?anchor=center&mode=crop&rnd=132259077900000000)
Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.
![](/media/209247/danish-crown-koed-fra-danske-landmaend_med-baggrund-cmyk_100px.png?anchor=center&mode=crop&rnd=132259076590000000)
100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.