Nakkefilet med smokey BBQ

ANTONIUS® nakkefilet med Smokey BBQ

Af dansk gris

Nakkefilet fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. Krølle på halen, 30% mere plads, frisk strøelse og fritgående søer giver grise fra ANTONIUS® 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Prøv f.eks. vores opskrift på nakkefilet med grillet tortillas og sprøde rodfrugter.

Tilberedning:
Ovn: Læg kødet på en rist i en forvarmet ovn ved 165 °C i ca. 1½-1¾ time. Lad kødet hvile i ca. 5 min. før servering.

Grill: Kødet grilles ved indirekte varme i ca. 1½-1¾ time. Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Ingredienser: 95% nakkefilet af dansk gris, rapsolie, salt, krydderier (herunder paprika, røger koriander, hvidløg, chili), sukker, peberfrugt, løvstikke, paprikaekstrakt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 882 kJ / 197 kcal
Fedt 14 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g
Kulhydrater 1,1 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 17 g
Salt 1,6 g

Produkter

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.