
ANTONIUS® nakkefilet med Smokey BBQ
Af dansk gris
Nakkefilet fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. Krølle på halen, 30% mere plads, frisk strøelse og fritgående søer giver grise fra ANTONIUS® 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Prøv f.eks. vores opskrift på nakkefilet med grillet tortillas og sprøde rodfrugter.
Tilberedning:
Ovn: Læg kødet på en rist i en forvarmet ovn ved 165 °C i ca. 1½-1¾ time. Lad kødet hvile i ca. 5 min. før servering.
Grill: Kødet grilles ved indirekte varme i ca. 1½-1¾ time. Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.
Ingredienser: 95% nakkefilet af dansk gris, rapsolie, salt, krydderier (herunder paprika, røger koriander, hvidløg, chili), sukker, peberfrugt, løvstikke, paprikaekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 882 kJ / 197 kcal | |
Fedt | 14 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,4 g | |
Kulhydrater | 1,1 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 17 g | |
Salt | 1,6 g |

Produkter
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.