Grillede spyd med nakkefiletog salsa med edamamebønner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede spyd med nakkefiletog salsa med edamamebønner

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

NAKKEFILET SALSA MED EDAMAMEBØNNER
  • 200 g edamamebønner
  • 1 g rødløg
  • 10-12 g friske basilikumblade
  • En god håndfuld hakket bredbladet persille
  • 1 fed knust hvidløg
  • 3 spsk. god olivenolie
  • Saften af ½ citron
  • Salt og peber
  • 5 g mellemstore tomater
FRITTER
  • 2 g store søde kartofler
  • Ca. 4 spsk. god olivenolie
  • Salt og peber
  • God chilimayonnaise
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

NAKKEFILET
Skær kødet i mundrette tern. Fordel kødet på 8 spyd.

Pensl kødet med olivenolie.

Grill kødet på en varm grill i ca. 5 minutter på begge sider eller indtil kødet er netop gennemstegt.

Smag til med salt og peber.

SALSA MED EDAMAMEBØNNER
Kom edamamebønnerne i en skål.

Skær tomaterne i kvarte, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern.

Skær rødløget i fine tern.

Kom alle ingredienserne i skålen med bønnerne og vend det nænsomt sammen.

Smag til med salt og peber.

FRITTER
Tænd ovnen ved 200 °C.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde både. Kom kartoffelbådene i en stor skål og vend dem med olien, salt og peber.

Fordel bådene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde - ca. 25 minutter.

Servér de grillede spyd med nakkefilet sammen med salsa, de varme fritter og chilimayonnaise.