
Grønne tacos med filetstrimler og spicy dip
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
Grønne tacos- 400 g ANTONIUS® Koteletter
- 4-8 stk. spæde spinatkålsblade
- 400 g fintsnittet grønt, evt. fennikel, æble, squash og radiser
- 2 små håndfulde brøndkarse eller spirer
- 2-3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. limesaft
- Salt og peber
- Evt. fintsnittet frisk chili
- 8 spsk. peanutbutter
- 4 spsk. soyasauce
- Saften af 1 lime
- 1 fed knust hvidløg
- 2 spsk. fintrevet ingefær
- 4 spsk. sød chilisauce
Sådan tilbereder du retten
Spicy dip
Bland alle ingredienserne til dippen godt sammen.
Stil den til side og tilbered imens de grønne tacos.
Grønne tacos
Skær kødet i passende strimler. Varm olivenolien på en pande og svits strimlerne i ca. 3-4 minutter, indtil de får en fin gylden farve.
Smag til med salt og peber.
Bland de fintsnittede grøntsager med brøndkarse eller spirer.
Vend grøntsagerne med olivenolie og limesaft.
Anret de lune filetstrimler og grøntsager i spidskålsbladene og top med en god skefuld spicy peanut dip.
Pynt evt. med lidt ekstra brøndkarse eller spirer samt frisk chili.
Servér resten af dippen i en skål.