ANTONIUS® koteletter

Skåret af kamfilet af dansk gris uden ben, uden svær

Koteletter er skåret af dansk ANTONIUS® filet, som er en særlig udvalgt og afpudset kam, der giver en mager kotelet.

Middagskoteletter er velegnet til både stegning på pande, grill eller i ovn og kan nemt skæres i tern og bruges i wok eller gryderetter.

Prøv f.eks. vores Sticky Pork serveret med ris eller bulgur eller Grillede minutkoteletter, hvor du også finder fremgangsmåden på en omgang gnocchi og en frisk fennikelsalat.

Tilberedning:
Brun kødet på begge sider på en pande med olie og smør ved god varme. Steg videre ved middel varme i ca. 2 min. på hver side.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 567 kJ / 135 kcal
Fedt 5,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 22 g
Salt 0,17 g

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.