
ANTONIUS® koteletter
Skåret af kamfilet af dansk gris uden ben, uden svær
Koteletter er skåret af dansk ANTONIUS® filet, som er en særlig udvalgt og afpudset kam, der giver en mager kotelet.
Middagskoteletter er velegnet til både stegning på pande, grill eller i ovn og kan nemt skæres i tern og bruges i wok eller gryderetter.
Prøv f.eks. vores Sticky Pork serveret med ris eller bulgur eller Grillede minutkoteletter, hvor du også finder fremgangsmåden på en omgang gnocchi og en frisk fennikelsalat.
Tilberedning:
Brun kødet på begge sider på en pande med olie og smør ved god varme. Steg videre ved middel varme i ca. 2 min. på hver side.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 567 kJ / 135 kcal | |
Fedt | 5,0 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,8 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 22 g | |
Salt | 0,17 g |


Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.