ANTONIUS® ribbenssteg

Skåret af bryst med ridset svær af dansk gris

Ribbenssteg skæres fra midterstykket på grisen, hvorefter det bliver afpudset. Ribbenssteg er velegnet til stegning på grill eller i ovn.

Prøv f.eks. vores opskrift på ​Ribbenssteg i fuldkornsburger eller Bahn Mi Sandwich med ribbenssteg.

Tilberedning:
Tør sværen af for kødsaft og gnid med salt. Læg stegen på en rist og steg i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 1¼-1½ time eller til centrumtemperatur på 75 °C. Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1301 kJ / 314 kcal
Fedt 28 g
- heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 16 g
Salt 0,15 g

Vælg online butik

Produkter

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.