ANTONIUS® Ribenssteg

ANTONIUS® ribbenssteg

Skåret af bryst med ridset svær af dansk gris

Ribbenssteg skæres fra midterstykket på grisen, hvorefter det bliver afpudset. Ribbenssteg er velegnet til stegning på grill eller i ovn.

Prøv f.eks. vores opskrift på ​Ribbenssteg i fuldkornsburger eller Bahn Mi Sandwich med ribbenssteg.

Tilberedning:
Tør sværen af for kødsaft og gnid med salt. Læg stegen på en rist og steg i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 1¼-1½ time eller til centrumtemperatur på 75 °C. Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1301 kJ / 314 kcal
Fedt 28 g
- heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 0,15 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Produkter