
ANTONIUS® ribbenssteg
Skåret af bryst med ridset svær af dansk gris
Ribbenssteg skæres fra midterstykket på grisen, hvorefter det bliver afpudset. Ribbenssteg er velegnet til stegning på grill eller i ovn.
Prøv f.eks. vores opskrift på Ribbenssteg i fuldkornsburger eller Bahn Mi Sandwich med ribbenssteg.
Tilberedning:
Tør sværen af for kødsaft og gnid med salt. Læg stegen på en rist og steg i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 1¼-1½ time eller til centrumtemperatur på 75 °C. Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1301 kJ / 314 kcal | |
Fedt | 28 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g | |
Kulhydrater | 0,5 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 0,15 g |
