ANTONIUS® ribbenssteg
Skåret af bryst med ridset svær af dansk gris
Ribbenssteg skæres fra midterstykket på grisen, hvorefter det bliver afpudset. Ribbenssteg er velegnet til stegning på grill eller i ovn.
Prøv f.eks. vores opskrift på Ribbenssteg i fuldkornsburger eller Bahn Mi Sandwich med ribbenssteg.
Tilberedning:
Tør sværen af for kødsaft og gnid med salt. Læg stegen på en rist og steg i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 1¼-1½ time eller til centrumtemperatur på 75 °C. Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1301 kJ / 314 kcal | |
Fedt | 28 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 0,15 g |
Produkter
INSPIRATION
Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.
Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.
100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.